boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Pottes

Boodschappen doen bij een supermarkt in Pottes? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina vind jij vergelijkingen en details met betrekking tot supermarkten in Pottes. Meteen boodschappen zoals bijv. Stroop, Biscuit en Haargel of artikelen van onder andere Australian en Biofood online inkopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook bruikbare tips over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 tot 3 maal per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer boodschappers bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supers kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder tref je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Pottes-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Pottes

Welke supermarkt is nu open in Pottes?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Coop, Albert Heijn en Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Dirk. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en raadpleeg of de winkel open is of niet. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt pontillas

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Pottes?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Halvarine en margarine en Filet Americain van top-merken als Fit & Free of Mazzei zonder problemen aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt pondrôme.

Pick Up Point Pottes

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Pottes een uitkomst. Je geniet dan van het comfort van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alles van Huisdieren tot Maandverband en artikelen van merken als La Motte en Boursin, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Crostini met komkommer en paling, Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree of Broodje Panini Choco. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Pottes

Leave a Comment