boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Pontillas

Zoek je de beste supermarkt in Pontillas? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina lees jij alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Pontillas. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Rijst maaltijden, Luxe chocolade en Rooibosthee of items van betrouwbare merken als Dermalex en Baquba online bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook uitgebreide details over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Al duizenden mensen gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) nu open is? Bij wie kan ik op zondag terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina vind je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Pontillas-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Pontillas

Welke supermarkt is nu open in Pontillas?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Spar, Plus, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor onder andere Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en ontdek op dit moment open is. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Meer info? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt pollinkhove

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Pontillas?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Namen kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Ontbijtpap of Soepgroenten van vertrouwde merken als Valle del sole en Gillette handig thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de regio Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt poesele.

Pick Up Point Pontillas

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Pontillas ideaal voor jou. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alles van Ontkalker t/m Kokosbrood en artikelen van onder andere Vitamin Well of Bisolnasal, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Mini pizzaatjes met verse sprot, Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen of Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Pontillas

Leave a Comment