boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Pont-à-Celles

Op zoek naar een supermarkt in Pont-à-Celles? Erachter komen welke super nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind je alle bruikbare details m.b.t. supermarkten in Pont-à-Celles. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Palingworst, Filet Americain en Veters of artikelen van A-merken als Finax en Powerbar online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook uitgebreide informatie over de trends rondom online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Meer en meer huishoudens bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina doorzoek de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Pont-à-Celles-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Pont-à-Celles

Welke supermarkt is nu geopend in Pont-à-Celles?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij shops van Plus, Spar, Coop, Jumbo en ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor filialen van Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt pollare

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Pont-à-Celles?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als NaanVlees en pappadum en/of Zonnebrandcrème van merken als Sportlife en Silan binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Vaak heb je alle artikelen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt poeke.

Pick Up Point Pont-à-Celles

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Pont-à-Celles een prima methode. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Toiletpapier t/m Creme fraiche en alles van geliefde merken als Rembrandt of Whiskas, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Gamba’s met knoflook en kruiden, Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie of Broodje Romaanse Kip Salade. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Pont-à-Celles

Leave a Comment