boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Pondrôme

Op zoek naar een supermarkt in Pondrôme? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina tref jij alle belangrijke informatie betreffende supermarkten in Pondrôme. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Schuurmiddel, Waterijs en Ontbijtkoek of boodschappen van onder andere Sinaspril en Mogu Mogu via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook meer data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden boodschappers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super vanavond nog open is? Bij wie kan ik op zondag shoppen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder vind je de lokale supers. Kies een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Pondrôme-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Pondrôme

Welke supermarkt is nu open in Pondrôme?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Plus, Jumbo, Coop en natuurlijk Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor filialen van Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel nu geopend is. Dicht? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt poesele

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Pondrôme?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Papier en Haargel van erkende merken als Daregal en/of Sinaspril supersnel thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je je bestelling verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt poederlee.

Pick Up Point Pondrôme

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Pondrôme een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Energie voeding t/m Kipcorn en alles van merken als Avent of Super Choice, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gebakken mul op doperwtenpuree, Doperwtenpuree of Broodje Jonge Kaas. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Pondrôme

Leave a Comment