boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Polleur

Meteen shoppen bij een supermarkt in Polleur? Benieuwd welke super op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina tref jij alle relevante data m.b.t. supermarkten in Polleur. Meteen boodschappen als Gezicht crème, Verzorging en Maaltijdsauzen of artikelen van merken als Excilor en V8 online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare informatie over online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per bestelling. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Meer en meer supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina check je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en zoek naar praktische details. [jobs location=Polleur-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Polleur

Welke supermarkt is nu geopend in Polleur?

Snel boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij locaties van Spar, Coop, Albert Heijn, Plus en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en check of de super momenteel open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt poederlee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Polleur?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Mexicaanse sauzen en dips of Gezichtsmasker van onder andere Wapiti of Kwetters vlug en voordelig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Zoek online supermarkten in de streek Luik. Of lees meer over Online supermarkt plancenoit.

Pick Up Point Polleur

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Polleur een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Wokgroente en roerbakmix t/m Basmati rijst en alles van bijvoorbeeld Buisman en Jules destrooper, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Bruschetta met sardinetapenade en rucola, Gekruide speklapjes in jus Kapucijners met amandel Aardappelpuree met tuinkruiden of Broodje Gezond. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Polleur

Leave a Comment