boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Plombières

Meteen shoppen bij een supermarkt in Plombières? Erachter komen welke super vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder tref jij de meeste gegevens wat betreft supermarkten in Plombières. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Gezichtsreiniging, Kaki en papaya en cherimoya en Stamppot of boodschappen van vertrouwde merken als Dr. Leenarts en Jumbo online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook alle informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per winkelbezoek. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Steeds meer mensen bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen boodschappen doen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen tref de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Plombières-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Plombières

Welke supermarkt is nu geopend in Plombières?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Coop, Spar, Plus en natuurlijk Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor filialen van Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en ontdek of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt pironchamps

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Plombières?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Luik kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Pangasius of Theecapsules van betrouwbare merken als Zovirax en Les Courtelles handig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Check alle online supermarkten in de buurt van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt pietrebais.

Pick Up Point Plombières

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Plombières erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Pecannoten t/m Tomaten en artikelen van topmerken als Vegter of Lekker&Anders, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n warme maaltijd als Hartige muffins met Hollandse garnalen, Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Plombières

Leave a Comment