boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ploegsteert

Zoek je de beste supermarkt in Ploegsteert? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder tref jij alle relevante gegevens met betrekking tot supermarkten in Ploegsteert. Lekker makkelijk boodschappen als Gemalen espressokoffie, Vissticks en Palingworst of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Bionade en Creme of Nature via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook alle details over de trends rondom online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per aankoop. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden Nederlanders bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina tref je alle supermarkten. Selecteer een winkel en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Ploegsteert-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ploegsteert

Welke supermarkt is nu geopend in Ploegsteert?

Direct boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en lees meer over of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen nood. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt piringen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Ploegsteert?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Rosé en/of Afbakbroodjes bruin van betrouwbare merken als Herno en/of Chatar supersnel aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt pietrain.

Pick Up Point Ploegsteert

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Ploegsteert een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Palingworst t/m Runderlappen en spullen van merken als Fever Tree of Nivea Visage, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Clamshowder, Wisselmenu Asperge Brabanconne of Broodje Gekookte Ham. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Ploegsteert

Leave a Comment