boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Pipaix

Op zoek naar een supermarkt in Pipaix? Erachter komen welke super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina tref je alle bruikbare details wat betreft supermarkten in Pipaix. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Huidirritatie en wratten, Nootmuskaat en Deospray of items van welbekende merken als Pisang Ambon en Keulen online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook handige informatie over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondag mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan check je de lokale supers. Klik op een shop en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Pipaix-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Pipaix

Welke supermarkt is nu geopend in Pipaix?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Plus, Jumbo, Coop, Spar en natuurlijk Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supers als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt peutie

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Pipaix?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Snijworst en Varkens vlees van top-merken als De Koninck of Jordans simpelweg bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Vind online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt petit-roeulx-lez-nivelles.

Pick Up Point Pipaix

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dan is een supermarkt pick-up point in Pipaix erg relevant voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Katenspek tot Badparels/ badbal en goederen van vertrouwde merken als Giant Steps of Napoleon, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een warme maaltijd als Couscous met makreel, Kabeljauw in kruidensaus of Shoarma met zuurkool. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Pipaix

Leave a Comment