boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Peutie

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Peutie? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina vind jij alle bruikbare feiten betreffende supermarkten in Peutie. Eenvoudig boodschappen als bijv. Bolognese chips, Homeopatisch en Babyvoeding of producten van topmerken als De Cecco en La Paz online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook actuele tips over de trends rondom de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bestelling. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Meer en meer huishoudens gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke super vandaag open is? Bij welke supers kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden bekijk je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Peutie-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Peutie

Welke supermarkt is nu geopend in Peutie?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor winkels als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en achterhaal of de super momenteel open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt petit-rechain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Peutie?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Biefstuk of Italiaanse mix van betrouwbare merken als Dari en Milka handig laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Vlaams Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt petit-enghien-lettelingen.

Pick Up Point Peutie

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Peutie een uitkomst. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Naturel tot Deodorant en goederen van A-merken als Van der Pol of Goody Good Stuff, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Haringsushi met wortel en gember, Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst of Broodje Creme Paté. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Peutie

Leave a Comment