boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Petit-Thier

Een supermarkt bezoeken in Petit-Thier? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle belangrijke gegevens m.b.t. supermarkten in Petit-Thier. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Crackers, Borrelkaas en Groentesappen of supermarkt-producten van geliefde merken als Antigrippine en Amalteo op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook handige nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per bezoek. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden boodschappers doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) vandaag open is? Waar kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina ontdek je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en check meer details. [jobs location=Petit-Thier-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Petit-Thier

Welke supermarkt is nu open in Petit-Thier?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij winkels van Plus, Coop, Jumbo, Albert Heijn of bijv. Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor winkels als Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt petit-fays

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Petit-Thier?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Appelmoes en/of Boterhamworst van erkende merken als Wild Geese en/of Uhin simpelweg bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt petegem-aan-de-schelde.

Pick Up Point Petit-Thier

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Petit-Thier wat voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Lampen t/m Ontbijt en boodschappen van vertrouwde merken als Tena of Sokeh, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Oosterse makreelspiesjes, Stoofpotje rundvlees of Kip kerrie ananas met risotto. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Petit-Thier

Leave a Comment