boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Petit-Roeulx-lez-Nivelles

Boodschappen doen bij een supermarkt in Petit-Roeulx-lez-Nivelles? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref jij vergelijkingen en info m.b.t. supermarkten in Petit-Roeulx-lez-Nivelles. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Speculaas, Tomatensoep en Specialiteiten of boodschappen van onder andere John Frieda en Pink via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook alle data over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal boodschappers maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super momenteel geopend is? Waar kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina tref je de lokale supers. Klik op een shop en bekijk alle informatie. [jobs location=Petit-Roeulx-lez-Nivelles-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Petit-Roeulx-lez-Nivelles

Welke supermarkt is nu geopend in Petit-Roeulx-lez-Nivelles?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Plus, Spar en ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor onder andere Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten in de regio. Tik op een super en raadpleeg de actuele openingstijden.Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt petit-enghien-lettelingen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Petit-Roeulx-lez-Nivelles?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Kant en klaar maaltijdsalade of Pilsener bier van top-merken als Effi en/of Gulpener simpelweg bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je je bestelling verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt petegem-aan-de-leie.

Pick Up Point Petit-Roeulx-lez-Nivelles

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Petit-Roeulx-lez-Nivelles een prima methode. Je hebt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Elastiek tot Yoghurtdranken en spullen van topmerken als Dax of ESGIR, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Forel met limoen en amandel, Doperwtenpuree of Broodje Vitello Tonnato. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Petit-Roeulx-lez-Nivelles

Leave a Comment