boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Petit-Hallet

Boodschappen doen bij een supermarkt in Petit-Hallet? Uitzoeken welke super nu open is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle bruikbare informatie over de supermarkten in Petit-Hallet. Probleemloos boodschappen als Taart, Fruitsalade en Pils of items van merken als Jean Marc Brocard en Biofood via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook meer details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en spot meer details. [jobs location=Petit-Hallet-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Petit-Hallet

Welke supermarkt is nu geopend in Petit-Hallet?

Snel boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Albert Heijn, Plus en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor filialen van Dirk. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven kun je supermarkten bekijken in de regio. Klik op jouw voorkeur en check de actuele openingstijden.Gesloten? Geen nood. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt petegem-aan-de-leie

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Petit-Hallet?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Leverpastei of Ham van A-merken als Guigal en/of Lucky Strike probleemloos laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je de aankopen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt perwez-haillot.

Pick Up Point Petit-Hallet

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Petit-Hallet een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alles van Geitenmelk t/m Voetverzorging en alles van topmerken als Wipp of Kapittel, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Gegrilde rode poon met caponata, Sukadelapje in jus of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Petit-Hallet

Leave a Comment