boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Petegem-aan-de-Schelde

Boodschappen doen bij een supermarkt in Petegem-aan-de-Schelde? Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina tref jij alle relevante data wat betreft supermarkten in Petegem-aan-de-Schelde. Moeiteloos boodschappen als Uitdeelsnoep, Dweilen en Gekookte worst of supermarkt-producten van topmerken als Biaform en LoSalt online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook meer gegevens over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Al honderden mensen bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder vind je alle supermarkten. Klik op een shop en spot meer details. [jobs location=Petegem-aan-de-Schelde-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Petegem-aan-de-Schelde

Welke supermarkt is nu open in Petegem-aan-de-Schelde?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij filialen van Spar, Albert Heijn, Plus, Coop maar ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor filialen van Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt perwez

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Petegem-aan-de-Schelde?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Insectenbestrijding en/of Zoute kaas biscuits van betrouwbare merken als ESGIR of Perskindol wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Oost-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt peronnes-lez-binche.

Pick Up Point Petegem-aan-de-Schelde

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Petegem-aan-de-Schelde een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van het comfort van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Lijm tot Filet Americain en spullen van vertrouwde merken als Zwaluw of Tantum, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gegrilde tonijn met groentenoedels, Schnitzel met gebakken aardappels of Broodje Tonijn. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Petegem-aan-de-Schelde

Leave a Comment