boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Petegem-aan-de-Leie

Een supermarkt bezoeken in Petegem-aan-de-Leie? Direct achterhalen super nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website tref je alle bruikbare info wat betreft supermarkten in Petegem-aan-de-Leie. Vandaag nog boodschappen zoals Crèmespoeling, Chorizo worst en Vissticks of boodschappen van geliefde merken als Dylon en TastyBasics op internet kopen en bezorgen? Je treft hier ook praktische tips over de trends rondom online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bezoek. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer boodschappers bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen terecht?En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina check je de supers. Selecteer een winkel en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Petegem-aan-de-Leie-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Petegem-aan-de-Leie

Welke supermarkt is nu geopend in Petegem-aan-de-Leie?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Plus, Spar, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor onder andere Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en bekijk op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt pervijze

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Petegem-aan-de-Leie?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Limonade siroop en Zoetstof van merken als Sebahat en Dolcezze & Sapori supersnel aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt peronnes-lez-antoing.

Pick Up Point Petegem-aan-de-Leie

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Petegem-aan-de-Leie erg relevant voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Witte wijn tot Afbak croissants en boodschappen van erkende merken als Henckels of Fattoria del Cerro, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Haring met rauwe bieten & kersen, Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek krieltjes of Stamppot Hutspot met worst. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Petegem-aan-de-Leie

Leave a Comment