boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Pellenberg

Zoek je de beste supermarkt in Pellenberg? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier tref je de meeste details over de supermarkten in Pellenberg. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Broodbeleg, Veters en Naalden en spelden of supermarkt-producten van erkende merken als Al Capone en Oaties op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date gegevens over online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden Nederlanders bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden check je de lokale supers. Klik op een shop en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Pellenberg-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Pellenberg

Welke supermarkt is nu open in Pellenberg?

Snel boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Coop, Plus, Jumbo, Spar maar ook Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super momenteel open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt paulatem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Pellenberg?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Maaltijd of Aardappel van onder andere Braniff en Singleton binnen 24 uur thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de regio Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt passendale.

Pick Up Point Pellenberg

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Pellenberg wat voor jou. Jij gebruikt dan de handigheid van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Laurierblad t/m Buitenkaars en boodschappen van vertrouwde merken als Rawson’s Retreat en Crispy, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een koelverse maaltijd als Crostini met komkommer en paling, Gebakken heek in botersaus Gesmoorde prei Gekookte aardappelen of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Pellenberg

Leave a Comment