boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Peissant

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Peissant? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref je alle bruikbare data over de supermarkten in Peissant. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Melkpoeder, Aloe vera drink en Leverworst of items van betrouwbare merken als Antonin Rodet en Martell online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer Nederlanders bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke supermarkt vandaag open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina check je de winkels. Kies een winkel en doorzoek alle informatie. [jobs location=Peissant-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Peissant

Welke supermarkt is nu geopend in Peissant?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Jumbo, Spar en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor winkels als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Kies een winkel en raadpleeg de actuele openingstijden.Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt patignies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Peissant?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Kaassoufflés en/of Speklappen van welbekende merken als Rockstar of Gini wanneer jij wil thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt papignies.

Pick Up Point Peissant

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Peissant ideaal voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Leverpastei tot Variatiesauzen en spullen van vertrouwde merken als Stove en Highland Park, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Rolmops op knolselderijsalade, Visburger met groenten of Broodje Rauwe Ham. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Peissant

Leave a Comment