boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Paturages

Boodschappen doen bij een supermarkt in Paturages? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Hier vind je alle relevante data met betrekking tot supermarkten in Paturages. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Sausje, Vloer- en tapijtreiniger en Bruin vlees of supermarkt-producten van A-merken als KidsClin en Servero via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook alle tips over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bezoek. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel boodschappers doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Waar kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen ontdek je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek alle informatie. [jobs location=Paturages-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Paturages

Welke supermarkt is nu geopend in Paturages?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij shops van Plus, Spar, Coop, Jumbo en Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Tik op een super en lees meer over of de winkel open is of niet. Dicht? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt pamel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Paturages?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Runderschnitzel en/of Zemen van merken als Tony’s Chocolonely en Black Velvet voordelig bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Meesetal heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt paifve.

Pick Up Point Paturages

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Paturages een prima methode. Je hebt dan het grote gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Gereedschap tot Spaghetti en goederen van vertrouwde merken als Gauloises of Laurent-Perrier, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Bestel dan een warme maaltijd als Indiase rijstsalade met makreel, Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree of Stamppot Boerenkool met rookworst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Paturages

Leave a Comment