boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Passendale

Op zoek naar een supermarkt in Passendale? Direct achterhalen supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina tref jij alle relevante gegevens met betrekking tot supermarkten in Passendale. Direct boodschappen als Oosterse maaltijden, Bapao en Gebraden gehakt of artikelen van vertrouwde merken als Meia Pipa en After Bite online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook bruikbare nieuwsberichten over de nieuwste trend: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per bestelling. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden Nederlanders kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen tref de verschillende aanbieders. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar alle informatie. [jobs location=Passendale-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Passendale

Welke supermarkt is nu geopend in Passendale?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Coop, Spar, Jumbo maar ook Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt pailhe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Passendale?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van West-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Noten of Rundergehakt van onder andere Method of Body Impact eenvoudig thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle artikelen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de regio West-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt overwinden.

Pick Up Point Passendale

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Passendale wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Was tot Afwasborstels / afwasteilen en boodschappen van vertrouwde merken als Mahuna en Jungle Formula, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Garnalen-tomatentaartje, Kippenbout in jus of Broodje Leidse Kaas. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Passendale

Leave a Comment