boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Papignies

Zoek je de beste supermarkt in Papignies? Erachter komen welke super vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier tref jij de meeste gegevens met betrekking tot supermarkten in Papignies. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Frikandel, Shampoo en Kinderen of supermarkt-producten van topmerken als Cazes en Molensteen online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook actuele nieuwsberichten over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Opvallend veel boodschappers bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke super vandaag open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Papignies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Papignies

Welke supermarkt is nu geopend in Papignies?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Plus, Coop, Spar en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor winkels als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt paal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Papignies?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Roggebrood of Alcohol van erkende merken als Speyburn of Olmeca Altos wanneer jij wil bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Zoek online supermarkten in de regio Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt overpelt.

Pick Up Point Papignies

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Papignies erg relevant voor jou. Je hebt dan het gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Lichtzoete witte wijn t/m Verband en boodschappen van bijvoorbeeld Bettine en Mazzei, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Broccolischotel met koolvis, Asperge beenhamschotel met kip of Broodje Ossenworst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Papignies

Leave a Comment