boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Paliseul

Op zoek naar een supermarkt in Paliseul? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina tref je de meeste feiten m.b.t. supermarkten in Paliseul. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Spareribs, Rode bieten en Haarborstel of artikelen van vertrouwde merken als Gilco en V2C via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date data over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per bezoekje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Al honderden huishoudens doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij wie kan ik met de feestdagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen tref je de winkels. Kies een winkel en check alle informatie. [jobs location=Paliseul-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Paliseul

Welke supermarkt is nu geopend in Paliseul?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij locaties van Coop, Spar, Plus, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor filialen van Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en check of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt overrepen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Paliseul?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Scheren en/of Zout van welbekende merken als Maza en De Nil supersnel aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Vaak heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Advies: → Vind online supermarkten in de omgeving van Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt overijse.

Pick Up Point Paliseul

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Paliseul erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Hamburgers tot Filterzakjes en artikelen van betrouwbare merken als Amelander en Forno Antico, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Pikante kabeljauw met wilde rijst, Snijbonen met een kipfilet of Broodje Kip Curry. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Paliseul

Leave a Comment