boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Pailhe

Boodschappen doen bij een supermarkt in Pailhe? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder lees jij de meeste data m.b.t. supermarkten in Pailhe. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. Lichtzoete witte wijn, Droge sherry en Slingers of artikelen van erkende merken als Adriatico en Citrosan via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook actuele nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoekje. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden mensen kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina doorzoek je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en doorzoek alle informatie. [jobs location=Pailhe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Pailhe

Welke supermarkt is nu geopend in Pailhe?

Op dit moment boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Handig: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Plus, Jumbo, Albert Heijn en ook Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor winkels als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en check of de winkel open is of niet. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt overpelt

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Pailhe?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Luik constateren we opvallend veel bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Mondverzorging en koortslip en/of Grilworst van onder andere Zandvliet en Thorn-Clarke binnen 24 uur thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij jouw order verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt overhespen.

Pick Up Point Pailhe

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Pailhe ideaal voor jou. Je hebt dan de voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Oploskoffie t/m Memo blocs en alles van erkende merken als Biofan of Brancott, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Tartaar van kabeljauw en Hollandse garnalen, Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen of Varkensfilet in jus met koolraap. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Pailhe

Leave a Comment