boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Overpelt

Op zoek naar een supermarkt in Overpelt? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website tref jij alle belangrijke feiten betreffende supermarkten in Overpelt. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Couscous, Mini pizza’s en Overigesoep of boodschappen van merken als The Frozen Butcher en Uggo via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook uitgebreide data over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel Nederlanders kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag shoppen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen check je de lokale supers. Kies een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Overpelt-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Overpelt

Welke supermarkt is nu geopend in Overpelt?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij filialen van Coop, Spar, Jumbo, Plus en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor filialen van Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Dicht? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt ouwegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Overpelt?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Limburg constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Alcoholvrij mousserend en Bitterballen van geliefde merken als Pagos de Galir of Viverty voordelig aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je alle artikelen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Limburg. Of lees meer over Online supermarkt outgaarden.

Pick Up Point Overpelt

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Overpelt een bruikbaar alternatief. Jij benut dan het gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Indonesische mix tot Saucijs en producten van merken als Zandvliet en Dr. van der Hoog, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Gerookte makreel met bleekselderij en citroensaus, Tomatensoep of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Overpelt

Leave a Comment