boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Outrelouxhe

Zoek je de beste supermarkt in Outrelouxhe? Uitzoeken welke super nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle handige details rondom supermarkten in Outrelouxhe. Probleemloos boodschappen zoals Salades, Indonesische mix en Crackers of producten van bijvoorbeeld Crystallum en Mentos Gum online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook alle gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Al duizenden supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check de verschillende aanbieders. Klik op een shop en zoek naar meer details. [jobs location=Outrelouxhe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Outrelouxhe

Welke supermarkt is nu geopend in Outrelouxhe?

Meteen boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Plus, Jumbo, Coop en ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in de regio. Tik op een super en bekijk of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt ouffet

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Outrelouxhe?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Japans en Siropen gezonde werking van erkende merken als Fristi of Protos lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Vind online supermarkten in de regio Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt oudenaken.

Pick Up Point Outrelouxhe

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Outrelouxhe erg relevant voor jou. Je hebt dan het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Cordon bleu tot Tape en afplakband en alles van welbekende merken als Les Dauphins en Steigerwald, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Vispaella met chorizo, Zalm in pestosaus Ratatouille Mini krieltjes paprika-tijm of Champignonsoep met rundvlees. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Outrelouxhe

Leave a Comment