boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Oupeye

Meteen shoppen bij een supermarkt in Oupeye? Benieuwd welke super nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com vind jij alle relevante info betreffende supermarkten in Oupeye. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals Yoghurt, Pepsels en Karnemelk of items van betrouwbare merken als Ballarini en Grüner Veltliner via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Meer en meer mensen kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan doorzoek je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Oupeye-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Oupeye

Welke supermarkt is nu open in Oupeye?

Snel boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Plus, Jumbo, Coop en natuurlijk Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor supermarkten als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en check of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt oudenaken

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Oupeye?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Luik merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle boodschappen als Kokosdranken en Vlees waren van onder andere Manna en Signos eenvoudig thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de regio Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt oudegem.

Pick Up Point Oupeye

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Oupeye ideaal voor jou. Je geniet dan van het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Toiletblokken t/m Verse vleesjes en artikelen van A-merken als AH Excellent of Grüner Veltliner, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes, Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus Tuinbonen à la crème Gekookte aardappelen of Broodje Panchetta. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Oupeye

Leave a Comment