boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ouffet

Op zoek naar een supermarkt in Ouffet? Erachter komen welke super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina vind je alle handige info rondom supermarkten in Ouffet. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijv. Cassis, Zakdoekjes en Ijstaart of items van betrouwbare merken als Lakrisal en Saitaku via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook actuele gegevens over de trends rondom online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €30 tot €35 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Opvallend veel consumenten doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt vandaag open is? Bij welke winkels kan ik op zondag terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina check je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en spot alle informatie. [jobs location=Ouffet-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ouffet

Welke supermarkt is nu open in Ouffet?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij locaties van Plus, Spar, Coop, Jumbo maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor supers als Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt oudekapelle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ouffet?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alle producten als Paprikapoeder en Frikandel van betrouwbare merken als Alain Brumont en Bionade voordelig thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je de gehele bestelling de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Vind online supermarkten in de buurt van Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt oud-heverlee.

Pick Up Point Ouffet

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Ouffet ideaal voor jou. Je hebt dan de voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Pandan rijst tot Limonade siroop en goederen van merken als Vacqyueras of Dommelsch, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Gegrilde kreeft met botersaus, Spinaziestamppot of Broodje Warm Vlees. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Ouffet

Leave a Comment