boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Oudergem

Zoek je de beste supermarkt in Oudergem? Wil je weten welkesuper nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website vind jij de meeste informatie betreffende supermarkten in Oudergem. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Borrelsnacks, Vruchtenthee en Hollandse maaltijden of producten van merken als Weihenstephaner en Jaguar via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook praktische gegevens over online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per bezoek. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Al honderden Nederlanders doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina tref je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en check praktische details. [jobs location=Oudergem-Brussels Hoofdstedelijk gewest]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Oudergem

Welke supermarkt is nu geopend in Oudergem?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Plus, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor onder andere Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en check op dit moment open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt oudegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Oudergem?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Rundervinken of Slaversierders van betrouwbare merken als Kuchenmeister of Destrooper op een door jou gekozen moment laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij jouw order binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de buurt van Brussels Hoofdstedelijk gewest. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt ottignies-louvain-la-neuve.

Pick Up Point Oudergem

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Oudergem ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Koffie pads tot Tandpasta en artikelen van welbekende merken als Singleton en Hollands Genoegen, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Zomerse salade met Hollandse garnalen, Nasi goreng, quorn, satésaus of Kabeljauw in kruidensaus. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Oudergem

Leave a Comment