boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ottignies

Op zoek naar een supermarkt in Ottignies? Uitzoeken welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees je de meeste feiten m.b.t. supermarkten in Ottignies. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Rundervinken, Sigaren en Zoet zachte drop of items van betrouwbare merken als Pellini en Quality Street via internet inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook meer tips over online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel consumenten gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag terecht?En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina ontdek je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Ottignies-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ottignies

Welke supermarkt is nu open in Ottignies?

Op dit moment boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Plus, Spar en Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor supermarkten als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt oteppe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Ottignies?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Waals Brabant zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Haarspray en Fruithapjes van merken als Dutimon of Jordan gemakkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Vind online supermarkten in de streek Waals Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt ortho.

Pick Up Point Ottignies

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Ottignies een uitkomst. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Shoarmavlees t/m Rode wijn en alles van welbekende merken als Colinas de Uruguay en Uhin, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Tajine van gemarineerde pangasius en geroosterde paprika, Kipfilet in champignonsaus Ratatouille Gebakken krieltjes of Broodje Carpacciotapenade. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Ottignies

Leave a Comment