boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Oteppe

Boodschappen doen bij een supermarkt in Oteppe? Direct achterhalen super nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina lees jij alle bruikbare info over de supermarkten in Oteppe. Nu boodschappen als bijv. Natriumarm, Zout zachte drop en Alledaagse koeken of supermarkt-producten van onder andere Viñas del Vero en Boston op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook handige nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal Nederlanders bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan doorzoek je de regionale supermarkten. Kies een winkel en doorzoek meer details. [jobs location=Oteppe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Oteppe

Welke supermarkt is nu geopend in Oteppe?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor winkels als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en bekijk de actuele openingstijden.Gesloten? Schrik niet. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt orroir

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Oteppe?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Fruitsalades en VlaFlip van geliefde merken als Melkmeisje of Requengo wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je jouw order voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Luik. Of lees meer over Online supermarkt ormeignies.

Pick Up Point Oteppe

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Oteppe erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Gelspray t/m Eau de toilette en goederen van bijvoorbeeld Dylon en Fortuin, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Advies: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Gebakken bot in bierbeslag met appelsalsa, Pastaschotel of Een pizza hawai. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Oteppe

Leave a Comment