boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ortho

Boodschappen doen bij een supermarkt in Ortho? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle bruikbare info wat betreft supermarkten in Ortho. Meteen boodschappen zoals bijv. Flessen en spenen, Bananen en Crackers of items van geliefde merken als Chiarli 1860 en AH Liefde & Passie op internet kopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare tips over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €25 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal Nederlanders bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag terecht?En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden tref je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en vind alle informatie. [jobs location=Ortho-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ortho

Welke supermarkt is nu geopend in Ortho?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij filialen van Plus, Coop, Jumbo, Spar en ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en lees meer over of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt ormeignies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ortho?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Balsamico-azijn of Groentesoep van geliefde merken als Inecto en/of Belem eenvoudig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je de aankopen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt oret.

Pick Up Point Ortho

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Ortho wat voor jou. Je hebt dan de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Flessen en spenen t/m Fruitsalades en artikelen van welbekende merken als Nesti Dante en Ebara, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Clubsandwich met haring en avocado, Runderlapje in champignonsaus of Broodje Gerookte Zalmfilet. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Ortho

Leave a Comment