boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ordingen

Een supermarkt bezoeken in Ordingen? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website tref jij alle relevante info rondom supermarkten in Ordingen. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Hamburgers, Spons en Fruitige port of items van onder andere Boursin en Veuve Amiot online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook praktische details over de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per bestelling. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden doorzoek je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en check alle informatie. [jobs location=Ordingen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ordingen

Welke supermarkt is nu geopend in Ordingen?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij winkels van Spar, Albert Heijn, Coop, Plus of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt opvelp

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Ordingen?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Limburg vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle denkbare boodschappen zoals Zeep en/of Reepjes van top-merken als Alain Brumont en Crystal Clear voordelig thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Vind online supermarkten in de omgeving van Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt opont.

Pick Up Point Ordingen

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Ordingen ideaal voor jou. Jij profiteert dan van het grote gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Toiletreiniger tot Frituur en goederen van A-merken als Woodford Reserve en Guhl, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip: houd je niet van koken? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Pittige tilapia met kroepoek, Omelet in saus of Broodje Warm Stoofvlees. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Ordingen

Leave a Comment