boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Orcq

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Orcq? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website lees jij alle bruikbare gegevens betreffende supermarkten in Orcq. Zonder problemen boodschappen als bijv. Fricandeau, Cornflakes en Hollandse maaltijden of items van topmerken als Cavas Hill en Sylvius online inkopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook actuele gegevens over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij wie kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder ontdek je de supers. Kies een geschikt bedrijf en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Orcq-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Orcq

Welke supermarkt is nu open in Orcq?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Coop, Plus, Spar en Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de winkel open is of niet. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt oppuurs

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Orcq?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Sushi benodigdheden en Groenteconserven van vertrouwde merken als Maredsous en/of Adriatico eenvoudig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle artikelen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Hint: → Zoek online supermarkten in en rondom Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt opoeteren.

Pick Up Point Orcq

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Orcq een prima methode. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Maandverband t/m Kinderkoekjes en alles van welbekende merken als Ferrari of Gourmet, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Gestoofde wijtingfilet met appel en ui, Bloemkool cordonbleu schotel of Broodje Jonge Kaas. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Orcq

Leave a Comment