boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Orchimont

Op zoek naar een supermarkt in Orchimont? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind jij alle belangrijke informatie betreffende supermarkten in Orchimont. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Rivella, Nasi maaltijden en Kruidenmixen of artikelen van geliefde merken als Remy Martin en Swisse online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook alle informatie over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per winkelbezoek. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal Nederlanders maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke super vandaag open is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden vind je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en vind meer details. [jobs location=Orchimont-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Orchimont

Welke supermarkt is nu geopend in Orchimont?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Coop of bijv. Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en achterhaal de actuele openingstijden.Al gesloten? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt opprebais

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Orchimont?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Tandenstokers of Diepvriesspinazie van erkende merken als Itamae en/of Igor binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Vaak heb je je bestelling de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt oplinter.

Pick Up Point Orchimont

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Orchimont wat voor jou. Jij benut dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Wijn t/m Rijst maaltijden en goederen van topmerken als Nailner en Ilchester, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Gegrilde roodbaarsfilet met pijnboompitten, Zalmfilet in roomsaus of Broodje Creme Paté. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Orchimont

Leave a Comment