boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Opvelp

Meteen shoppen bij een supermarkt in Opvelp? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind jij vergelijkingen en info m.b.t. supermarkten in Opvelp. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Vis, Cordonbleu en Olijven of producten van welbekende merken als Appelsientje en Fanta online inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook handige gegevens over de trends rondom online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden huishoudens doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden doorzoek je supers bij jou in de buurt. Selecteer een winkel en vind praktische details. [jobs location=Opvelp-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Opvelp

Welke supermarkt is nu open in Opvelp?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Plus maar ook Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en achterhaal op dit moment open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt oplinter

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Opvelp?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Speelgoed en/of Maaltijd Kruidenmixen van vertrouwde merken als Hak of Landessa wanneer jij wil aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt opheylissem.

Pick Up Point Opvelp

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Opvelp erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de handigheid van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Haarspray t/m Appelsap en producten van betrouwbare merken als Pure Daphne of Bar le Duc, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Wrap met roerei en Hollandse garnalen, Doperwtensoep of Broodje Leidse Kaas. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Opvelp

Leave a Comment