boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Opont

Een supermarkt bezoeken in Opont? Direct achterhalen supermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier tref jij alle handige informatie over de supermarkten in Opont. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Overigesoep, Pijn en griep en Diepvriesgroente of boodschappen van geliefde merken als KidsClin en Verstegen via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook alle tips over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per bezoekje. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Al honderden boodschappers kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen doorzoek je de winkels. Klik op een shop en bekijk praktische details. [jobs location=Opont-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Opont

Welke supermarkt is nu open in Opont?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Plus, Jumbo, Albert Heijn en Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor filialen van Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en bekijk de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt opheylissem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Opont?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Olijven speciaal of Leverworst van erkende merken als Purol en Ichishima simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de streek Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt ophain-bois-seigneur-isaac.

Pick Up Point Opont

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Opont erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Alcoholvrij tot Advocaat en goederen van topmerken als Cahill’s of Dolfi, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Opont

Leave a Comment