boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Opitter

Meteen shoppen bij een supermarkt in Opitter? Wil je weten welkesuper nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website tref jij alle belangrijke feiten met betrekking tot supermarkten in Opitter. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Tandenborstel, Pindakaas en Toiletblokken of boodschappen van onder andere Jolen en Germain online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare details over de nieuwste trend: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Waar kan ik met de feestdagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en doorzoek meer details. [jobs location=Opitter-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Opitter

Welke supermarkt is nu geopend in Opitter?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Plus en ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor supers als Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en ontdek of de winkel nu geopend is. Gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt ophain-bois-seigneur-isaac

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Opitter?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Limburg vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Zilvervlies rijst of Diepvries Vis van betrouwbare merken als AHG en/of Tena probleemloos thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij alle boodschappen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Limburg. Of lees meer over Online supermarkt opdorp.

Pick Up Point Opitter

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Opitter erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Pleisters t/m Juliennesoep en artikelen van erkende merken als Fairview of Edam, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Koop dan zo’n warme maaltijd als Tartaartje van gerookte zalm met kappertjes, Gestoofde peertjes of Erwtensoep met rookworst. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Opitter

Leave a Comment