boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ophoven

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Ophoven? Direct achterhalen super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees jij alle belangrijke gegevens m.b.t. supermarkten in Ophoven. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Baby, Auto reiniging en Saus of items van bijvoorbeeld Chopard Wish en Polderkaas via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook up-to date details over de trends rondom online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke super de komende uren geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden doorzoek je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek praktische details. [jobs location=Ophoven-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ophoven

Welke supermarkt is nu geopend in Ophoven?

Direct de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Plus, Spar, Albert Heijn en ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supers als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en bekijk of de winkel open is of niet. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt opgrimbie

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ophoven?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Limburg kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Krieltjes of Wc-papier van top-merken als Sierra Nevada of Bardolino gemakkelijk aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt opbrakel.

Pick Up Point Ophoven

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Ophoven ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Inlegkruisjes t/m Gebakken en gepaneerde vis en goederen van merken als Leksands of Lambrusco, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Haringsushi met wortel en gember, Groente-kaasschijf in pestosaus Ratatouille Mini krieltjes paprika-tijm of Kibbeling met kruidendip. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Ophoven

Leave a Comment