boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Opglabbeek

Op zoek naar een supermarkt in Opglabbeek? Direct achterhalen super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees jij alle relevante data over de supermarkten in Opglabbeek. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Dinerkaarsen, Dweilen en Zilvervlies rijst of supermarkt-producten van geliefde merken als The Singleton en Majid online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook handige data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina vind je supers bij jou in de buurt. Selecteer een winkel en bekijk praktische details. [jobs location=Opglabbeek-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Opglabbeek

Welke supermarkt is nu geopend in Opglabbeek?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij winkels van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en check of de super momenteel open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt oostrozebeke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Opglabbeek?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Limburg zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Reisartikelen of Ontbijtspek van onder andere Maltesers en/of Lenza di Munti gemakkelijk thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Limburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt oostkerke.

Pick Up Point Opglabbeek

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Opglabbeek ideaal voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Speltpasta tot Mondverfrissers en boodschappen van onder andere Ca’ Marina en Pauwel, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Wrap met zalm- of tonijn filet americain, Vissticks met groenten of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Opglabbeek

Leave a Comment