boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Opdorp

Zoek je de beste supermarkt in Opdorp? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees je alle handige info betreffende supermarkten in Opdorp. Probleemloos boodschappen als Perensap, Geschenksets en Melkpoeder of items van betrouwbare merken als Difrax en Lancôme online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook bruikbare nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per aankoop. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal huishoudens maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij welke winkels kan ik op zondag terecht?En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en check belangrijke gegevens. [jobs location=Opdorp-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Opdorp

Welke supermarkt is nu geopend in Opdorp?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij locaties van Plus, Jumbo, Spar, Albert Heijn of bijv. Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor supers als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en lees meer over op dit moment open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt oostnieuwkerke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Opdorp?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Kervel en/of Bami van erkende merken als Dupont en/of Vrijbuiter gemakkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt oostkamp.

Pick Up Point Opdorp

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Opdorp een uitkomst. Jij benut dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Hugo en wijncocktail tot Pilsener bier en producten van merken als Handl en Trivento, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Sprotjes met frisse salade, Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Broodje Ossenworst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Opdorp

Leave a Comment