boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Oostmalle

Boodschappen doen bij een supermarkt in Oostmalle? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina tref jij alle bruikbare info met betrekking tot supermarkten in Oostmalle. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijv. Haarkleuring, Leverpastei en groente of artikelen van onder andere Adriatico en Yeni online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook bruikbare informatie over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel Nederlanders doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden ontdek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en vind bruikbare informatie. [jobs location=Oostmalle-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Oostmalle

Welke supermarkt is nu geopend in Oostmalle?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Spar, Plus, Albert Heijn, Coop of bijv. Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor onder andere Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven vind je supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt oostende

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Oostmalle?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Antwerpen kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Zoetstof en/of Zeep – intiem van geliefde merken als Danerolles of WC Eend simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Antwerpen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt oostakker.

Pick Up Point Oostmalle

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Oostmalle een prima methode. Je geniet dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Vegetarische producten tot Appelmoes en goederen van erkende merken als Familie Nijland en Langnese, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Venkelrisotto met garnalen, Kippenpoot met doperwtjes wortel of Broodje Tartaat Met Ui. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Oostmalle

Leave a Comment