boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Oostende

Boodschappen doen bij een supermarkt in Oostende? Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder vind je alle belangrijke details met betrekking tot supermarkten in Oostende. Eenvoudig boodschappen als Vermout, Frites/patat en Pasta en rijst en internationale keuken of producten van topmerken als Coebergh en Drink Me Chai online inkopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook up-to date details over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Meer en meer boodschappers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen terecht?En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder doorzoek je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en vind bruikbare informatie. [jobs location=Oostende-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Oostende

Welke supermarkt is nu open in Oostende?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij filialen van Plus, Jumbo, Spar, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor onder andere Deen. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt oorbeek

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Oostende?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Zoetstof en/of Maaltijdsalade van top-merken als Dusky Sounds en Amelander lekker makkelijk aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de regio West-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt ooigem.

Pick Up Point Oostende

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Oostende erg relevant voor jou. Jij benut dan het comfort van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Maaltijd Kruidenmixen tot Peulvruchten en goederen van betrouwbare merken als Schott Zwiesel of Linera, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Let op: houd je niet van koken? Bestel dan een koelverse maaltijd als Gegrilde rode poon met sinaasappel, Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Broodje Rookworst. Even de magnetron in, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Oostende

Leave a Comment