boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ooike Wortegem Petegem

Een supermarkt bezoeken in Ooike Wortegem Petegem? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina lees jij alle bruikbare feiten m.b.t. supermarkten in Ooike Wortegem Petegem. Eenvoudig boodschappen als Fruithapjes, Gebak en Afbakbroodjes wit of producten van erkende merken als Sun en Tiger Balm via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoek. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Opvallend veel consumenten gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden bekijk de verschillende aanbieders. Klik op een shop en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Ooike-Wortegem-Petegem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ooike Wortegem Petegem

Welke supermarkt is nu open in Ooike Wortegem Petegem?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij shops van Coop, Albert Heijn, Spar, Jumbo of bijv. Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt onnezies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ooike Wortegem Petegem?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Badparels/ badbal en Toetje van merken als Beretta/Minimini en/of Artefacto vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Oost-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt on.

Pick Up Point Ooike Wortegem Petegem

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Ooike Wortegem Petegem een prima methode. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alles van Visconserven tot Bodylotion en alles van betrouwbare merken als Pommery of Francois Arnaud, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Sandwich met tonijnsalade, Kapucijners met amandel en dragon Bladspinazie Gekookte aardappelen of Pompoensoep met vermicelli. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Ooike Wortegem Petegem

Leave a Comment