boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Op zoek naar een supermarkt in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind je alle belangrijke feiten m.b.t. supermarkten in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Peren, Mascarpone en huttenkase en Uien of producten van betrouwbare merken als Tiger Balm en Campisi online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook praktische gegevens over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer huishoudens maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina check je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en bekijk praktische details. [jobs location=Onze-Lieve-Vrouw-Waver-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Welke supermarkt is nu open in Onze-Lieve-Vrouw-Waver?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij shops van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus of bijv. Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en check of de super momenteel open is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt onhaye

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Antwerpen vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Koeken en/of Zeep van top-merken als Ultra Doux en/of Marne eenvoudig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt ombret.

Pick Up Point Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Onze-Lieve-Vrouw-Waver wat voor jou. Jij benut dan de handigheid van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Plastic bekertjes tot Tapas en goederen van bijvoorbeeld EM5 of Belnor, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Mosselsoep met tomaat en bleekselderij, Kipsaté en ei met bami goreng of Broodje Filet Americain. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Leave a Comment