boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Onnezies

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Onnezies? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle belangrijke info over de supermarkten in Onnezies. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Rooibosthee, Ontbijtkoek en Superfood of boodschappen van geliefde merken als Chapelle du Bois en Limeau online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook meer tips over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Al duizenden Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij wie kan ik op zondagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen vind je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk praktische details. [jobs location=Onnezies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Onnezies

Welke supermarkt is nu open in Onnezies?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor filialen van Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en ontdek op dit moment open is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Meer info? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt ombret

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Onnezies?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Massage olie / huidolie en Roggebrood van welbekende merken als Crystallum en/of Frangelico binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij jouw order de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt olne.

Pick Up Point Onnezies

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Onnezies een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Olijfolie t/m Sla en artikelen van welbekende merken als Lanson of Boland Kelder, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Filodeegpakketje met kabeljauw, Kipfilet in champignonsaus Ratatouille Gebakken krieltjes of Broodje Tonijn. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Onnezies

Leave a Comment