boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Omezée

Op zoek naar een supermarkt in Omezée? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees jij de meeste data m.b.t. supermarkten in Omezée. Wil jij boodschappen zoals bijv. Hacheevlees, Crackers en Fruithapjes of items van welbekende merken als Hakushika en Harmisol online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook praktische details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €30 per winkelbezoek. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden mensen gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina ontdek je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en vind praktische details. [jobs location=Omezée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Omezée

Welke supermarkt is nu geopend in Omezée?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Plus, Coop en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en achterhaal de actuele openingstijden.Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer info? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt olmen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Omezée?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Namen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Tarwebrood en/of Groenten van onder andere Sebamed of LUCY gemakkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je jouw order de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de provincie Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt oleye.

Pick Up Point Omezée

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Omezée een prima methode. Je hebt dan het comfort van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Oosterse maaltijden t/m Haargel en producten van merken als Viña Albali of Witte Kruis, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Haringsandwich met komkommer en mierikswortelmayonaise, Nasi goreng of Flensjes met fruit. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Omezée

Leave a Comment