boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Olne

Een supermarkt bezoeken in Olne? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina lees je vergelijkingen en gegevens over de supermarkten in Olne. Meteen boodschappen als Meergranen vlees, Spijsvertering en Borrelkaas of items van vertrouwde merken als Ranja en Scotch via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook meer details over de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer consumenten maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen shoppen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en doorzoek praktische details. [jobs location=Olne-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Olne

Welke supermarkt is nu geopend in Olne?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Spar, Coop, Plus en Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en check of de winkel open is of niet. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt olen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Olne?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luik vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Groene thee en Eau de toilette van onder andere Sperti of Stimorol handig thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt oisquercq.

Pick Up Point Olne

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Olne wat voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Glutenvrije havermout t/m Perensap en producten van topmerken als Brugge en West, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Gegrilde zeebaarsfilet met groene kruiden, Snijbonenstamppot met slavink en jus of Broodje Runderrollade. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Olne

Leave a Comment