boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Oleye

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Oleye? Nieuwsgierig welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind je alle handige info rondom supermarkten in Oleye. Vandaag nog boodschappen als Schnitzel en cordon bleu, Melkpoeder en Vermicelli of supermarkt-producten van onder andere BenRiach en Canesten online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook alle tips over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per aankoop. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Steeds meer huishoudens bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina tref je de winkels. Klik op een shop en zoek naar praktische details. [jobs location=Oleye-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Oleye

Welke supermarkt is nu geopend in Oleye?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop en ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor onder andere Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Kies een winkel en bekijk of de winkel open is of niet. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt oignies-en-thierache

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Oleye?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Luik zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Jus pikant en Wafels van geliefde merken als World of meat en/of Nerf Rebelle wanneer het jou uitkomt bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt ogy.

Pick Up Point Oleye

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Oleye een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Standaard lampen tot Rundergehakt en spullen van vertrouwde merken als Domaine de la Vouger of Fruittella, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Pissaladière, Spekpannenkoek of Broodje Parmaham. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Oleye

Leave a Comment