boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ohey

Op zoek naar een supermarkt in Ohey? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle relevante feiten wat betreft supermarkten in Ohey. Nu boodschappen als Chips met een vormpje, Smeltkaas en Waterijsjes of supermarkt-producten van A-merken als Ariel en Lindemans op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook handige gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per aankoop. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Steeds meer consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en vind praktische details. [jobs location=Ohey-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ohey

Welke supermarkt is nu open in Ohey?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Spar, Coop, Plus en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en raadpleeg de actuele openingstijden.Al gesloten? Schrik niet. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt oeudeghien

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ohey?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Namen zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Selftan of Servetten van geliefde merken als Philadelphia en/of Blind River zonder problemen laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Vind online supermarkten in de provincie Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt oeren.

Pick Up Point Ohey

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Ohey ideaal voor jou. Jij benut dan de vele voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Kappertjes tot Shampoo en boodschappen van geliefde merken als Tyskie en Sinaspril, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Pastasalade met gerookte zalm, Kabeljauw in kruidensaus of Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Ohey

Leave a Comment