boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ogy

Meteen shoppen bij een supermarkt in Ogy? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier vind je vergelijkingen en data rondom supermarkten in Ogy. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Zeep, Health yoghurt en Vlokken of supermarkt-producten van onder andere Goblet en Perskindol online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook meer tips over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €25 per bestelling. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer mensen bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder doorzoek de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en check alle informatie. [jobs location=Ogy-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ogy

Welke supermarkt is nu geopend in Ogy?

Direct boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij shops van Coop, Albert Heijn, Plus, Spar en ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor onder andere Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en check of de super momenteel open is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt oeselgem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ogy?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Kaarsen en Gereedschap van vertrouwde merken als Maxim en/of Finish binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in de regio Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt oekene.

Pick Up Point Ogy

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Ogy wat voor jou. Je maakt dan gebruik van het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Varkenshaas t/m Mayonaise en spullen van welbekende merken als Bieze en Ascheri, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: heb je weinig tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Tagliatelle met tonijn en mosselen, Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree of Broodje Brie. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Ogy

Leave a Comment