boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Oelegem

Op zoek naar een supermarkt in Oelegem? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle handige details over de supermarkten in Oelegem. Snel en gemakkelijk boodschappen als Schoonmaakmiddelen, Groenteconserven en Siropen gezonde werking of artikelen van betrouwbare merken als Sti Casa Mayor en Vaseline online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare details over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer huishoudens doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt(en) nu open is? Bij wie kan ik met de feestdagen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden doorzoek je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Oelegem-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Oelegem

Welke supermarkt is nu open in Oelegem?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Albert Heijn, Plus, Coop en ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor winkels als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en ontdek de actuele openingstijden.Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt ocquier

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Oelegem?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Antwerpen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Bezems of Paasei van betrouwbare merken als Segafredo of Boulard simpel en snel thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Check alle online supermarkten in de streek Antwerpen. Of bekijk handige info over Online supermarkt obigies.

Pick Up Point Oelegem

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Oelegem erg relevant voor jou. Je geniet dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Alles van Gekookte worst t/m Soep mix en alles van onder andere Joseph Joseph of Swiss, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Avocadosalade met Hollandse garnalen, Verse waldorfsalade of Broodje Gehaktbal. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Oelegem

Leave a Comment