boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Oedelem

Meteen shoppen bij een supermarkt in Oedelem? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle handige info met betrekking tot supermarkten in Oedelem. Vandaag nog boodschappen als Koffiebroodje, Visbouillon en Toetje of artikelen van vertrouwde merken als Rosebud en Mellona online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide tips over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Steeds meer huishoudens gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden vind je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Oedelem-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Oedelem

Welke supermarkt is nu geopend in Oedelem?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Jumbo, Plus, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor supers als Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Geen nood. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer info? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt obourg

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Oedelem?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom West-Vlaanderen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Bindmiddel of Afwasborstel van erkende merken als Tyskie en Cyclamen wanneer jij wil thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom West-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt nukerke.

Pick Up Point Oedelem

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Oedelem een prima methode. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Kinderkaas tot Worst en goederen van vertrouwde merken als Esbjærg en Flying Dutchman, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Bretonse vistaart, Risotto, bospaddestoelen of Stamppot prei met roomkaas. Even de magnetron in, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Oedelem

Leave a Comment